Пријаве за вишијаду су отворене

"Сусрет високих школа" одржаће се 15-19.маја 2019. године на Охриду, хотелски комлекс "Десарет". Сусрет ће трајати 5 дана(4 ноћења). Током боравка на Охриду, биће одржана бројна такмичења у групним и појединачним спортовима, као и одбрана стручних радова. Такмичења у спортовима су: кошарка, одбојка, фудбал, стони тенис и шах. Термини утакмица у различитим спортовима ће се поклапати, тако да исти играчи неће моћи да представљају своју школу у више спортова.

Такмичење у стручним радовима одржаће се у виду стручне конференције под називом "Студенти у сусрет струци". Правилник са упуствима за писање радова и свим детаљима можете пронаћи на дну текста. Радови могу бити из свих поља и области које постоје на високом школама. За само такмичење биће задужена Стручна комисија састављена од професора високих школа из свих поља. Такмичење у општем знању одржаће се само у једном дану, школа која учествује пријављује два такмичара.

Рок за пријаву стручних радова, као и за пријаву свих путника који иду на вишијаду, је до краја априла.

Ако је неко заинтересован за писање стручног рада, а нема ментроа или није сигуран у избор теме, може се јавити на маил: studentski_parlament@ict.edu.rs

Линк за пријаву: http://bit.ly/VisijadaPrijava

Конкурсна документацију можежете пронаћи на линку: Конкурсна документација