Одржан семинар за чланове студентских парламената

Ове године, традиционално, пету годину заредом, на Златибору, у периоду од 13.12.2018.до 16.12.2018.године, Студентска конференција академија и високих школа Србије, организовала је семинар под називом „Јачање капацитета студентских представника“.

Чланови парламента наше Школе су присуствовали том семинару. Студенти су имали прилику да се упознају са различитим темама. Обзиром да је конференција заснована на предавању чланова институција које помажу развој науке, присутнима је пружена прилика да о тим темама дискутују са предавачима, постављају питања и добијају одговоре „из прве руке“.

Међу школама струковних студија одржано је такмицење у општем знању које је било засновано на систему елиминације најслабије карике. Захваљујући нашим студентима, Дејану Чанчаревићу и Душану Митровићу, који су учествовали у такмичењу, између 35 високих школа, наша Школа је са такмичења понела високо треће место.

Студенти су, поред свих обавеза, предавања и стицања знања везаног за њихово даље школовање, време проводили дружећи се, како међусобно, тако и са осталим студентима високих школа, обилазећи и упознајући једну од најлепших планина Србије.

По доласку у Београд, студенти су имали само једну замерку на целокупну организацију - зашто једно овакво искуство и дивно дружење није трајало дуже.