Освојено треће место у Квизу знања

У оквиру едукативног семинара који је организовала Студентска конференција академија и високих школа Србије, одржаном на Златибору, част да учествују у квизу знања припала је нашим колегама из парламента, Дејану Чанчаревићу и Душану Митровићу.

Својим знањем, у јакој конкуренцији коју су чиниле 35 школа, заузели су треће место. Победу је однела Висока техничка школа из Ниша док је друго место заузела Висока техничка школа из Новог Сада. Такмичење је било по процедури елиминације, више рунди са по 20 питања. Њихово знање је награђено лепим наградама. Овај успех је показетељ да су студенти Високе ИЦТ школе, осим што су сјајни у струци, одлични и у општој информисаности.

Драго нам је да амбициозни и перспективни студенти бирају нашу високошколску установу као животни пут. Једно је сигурно, на овоме неће стати, већ ће наставити да се усавршавају у личном и професионалном смислу, јер само тако ће остварити своје циљеве и оправдати наша очекивања, а ми ћемо бити ту да их мотивишемо и подржимо на том путу.