Општа обавештења

Пролећне екскурзије

Са задовољством објављујемо да су након успешне анкете званично победиле пролећне екскурзије: КРСТАРЕЊЕ МЕДИТЕРАНОМ и АМСТЕРДАМ.

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ И ПЛАН ПУТА ЗА КРСТАРЕЊЕ МЕДИТЕРАНОМ:
http://bit.ly/krstarenje-ict
ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ И ПЛАН ПУТА ЗА АМСТЕРДАМ:
http://bit.ly/amsterdam-ict

Као и до сада, обезбеђене су промотивне цене за све студенте који попуне online пријаву и изврше уплату I

Пријаве за вишијаду су отворене

"Сусрет високих школа" одржаће се 15-19.маја 2019. године на Охриду, хотелски комлекс "Десарет". Сусрет ће трајати 5 дана(4 ноћења). Током боравка на Охриду, биће одржана бројна такмичења у групним и појединачним спортовима, као и одбрана стручних радова. Такмичења у спортовима су: кошарка, одбојка, фудбал, стони тенис и шах. Термини утакмица у различитим спортовима ће се поклапати, тако да исти играчи неће моћи да представљају своју школу у више спортова.

Такмичење у стручним радовима одржаће се у виду стручне конференције под

Одржан семинар за чланове студентских парламената

Ове године, традиционално, пету годину заредом, на Златибору, у периоду од 13.12.2018.до 16.12.2018.године, Студентска конференција академија и високих школа Србије, организовала је семинар под називом „Јачање капацитета студентских представника“.

Чланови парламента наше Школе су присуствовали том семинару. Студенти су имали прилику да се упознају са различитим темама. Обзиром да је конференција заснована на предавању чланова институција које помажу развој науке, присутнима је пружена прилика да о тим темама дискутују са

Освојено треће место у Квизу знања

У оквиру едукативног семинара који је организовала Студентска конференција академија и високих школа Србије, одржаном на Златибору, част да учествују у квизу знања припала је нашим колегама из парламента, Дејану Чанчаревићу и Душану Митровићу.

Својим знањем, у јакој конкуренцији коју су чиниле 35 школа, заузели су треће место. Победу је однела Висока техничка школа из Ниша док је друго место заузела Висока техничка школа из Новог Сада. Такмичење је било по процедури елиминације, више рунди са по 20 питања. Њихово знање је

Гласајмо за Косту

У току је такмичење које би момка авантуристичког духа могло да одведе на јединствено путовање, поларну експедицију на Антарктик.


Подржимо Косту, да буде један од 30 људи из целог света и да се Антарктиком виоре боје наше заставе. Из региона може да иде само једна особа. Он је тренутно први, али му је за петама један Мађар. Можда баш твој глас буде одлучујући у борби за остварење животног сна!


Гласање траје до 15. децембра. Подржимо